Mönkijöiden renkaat

Mönkijät ovat monikäyttöisiä ajoneuvoja, ja mönkijöiden rengasvalikoima onkin laaja ja kirjava. Renkaita on saatavilla erilaisiin maastoihin ja käyttötarkoituksiin. Matalakuvioiset renkaat sopivat esimerkiksi pihatöihin nurmikolla, sekä kovapohjaisilla teillä ajamiseen. Korkeakuvioiset renkaat puolestaan tarvitaan märässä ja pehmeässä maastossa ajamiseen, kuten metsäpoluille. Kuvion koko vaikuttaa myös siihen, kuinka hyvät renkaan ominaisuudet ovat kovassa vauhdissa. Iso kuvio on avuksi hitaasti kulkiessa, mutta kovemmassa vauhdissa se taas voi haitata kulkua.

Rengasmarket Saimaassa autamme löytämään juuri sinun ajotarpeisiisi sopivimmat mönkijän renkaat. Ota rohkeasti henkilökuntaamme yhteyttä ja kerro tarpeesi, ja etsimme sinulle sopivimmat renkaat mönkijääsi!

Olemme nyt BestDrive. BestDrive by Continental on uusi, henkilökohtainen täyden palvelun talo sinulle ja autollesi. Uusi nimi ja uusi palvelu, tehty kaikille autoilijoille. Ja jokaiselle autolle. Lue lisää bestdrive.fi tai varaa aika.