Tuulilasin kiveniskemäkorjaukset

Tuulilasin vaihto ja kiveniskemän korjaus

Kiven, hiekoitushiekan tai nastarenkaista lentäneen nastan osuma voi aiheuttaa ikävän muiston tuulilasiin. Osui tuulilasiin sitten kivi tai nasta, jättää se helposti lasiin särön, joka voi johtaa isompaan halkeamaan. Ehjä tuulilasi on turvallisuuden kannalta olennainen osa autoa.

Tuulilasin vaihtaminen on tärkeää, kun osuma tai halkeama on kuljettajan näkökentässä. Tuulilasi kuluu myös normaalissa käytössä, vaikka ei halkeamia tai näkyviä kiveniskuja tulisikaan. Ajan saatossa muodostuu naarmuja ja kulumia, jotka vaikuttavat näkyvyyteen kirkkaassa auringonvalossa, tai pimeällä vastaantulijoiden valojen häikäistessä.

Korjaus vai vaihto?

Voit välttyä tuulilasin vaihdolta, mikäli iskun koko on pienempi kuin kahden euron kolikko. Pienestäkin säröstä voi tulla iso päänvaiva, mikäli sitä ei korjata heti. Ajan mittaan pienestä osumasta voi muodostua iso halkeama, jolloin tuulilasi tulee vaihtaa.

Rengasmarket Saimaasta saat tuulilasin vaihdot ja korjaukset ammattitaidolla, helposti ja nopeasti.

Olemme nyt BestDrive. BestDrive by Continental on uusi, henkilökohtainen täyden palvelun talo sinulle ja autollesi. Uusi nimi ja uusi palvelu, tehty kaikille autoilijoille. Ja jokaiselle autolle. Lue lisää bestdrive.fi tai varaa aika.